Завершення навчального курсу в рамках академічної мобільності студентів 1 курсу


Вітаємо з успішним завершенням навчального курсу в рамках академічної мобільності наших студентів 1 курсу!

Кафедра ЕКСА вітає студентів 1 курсу спеціальності 051 “Економіка”, ОПП “Економічна кібернетка” – Катерину Стригуненко, Катерину Кравченко, Еміна Шабанова, Анастасію Чистякову, Софію Фойницьку, Олену Грибову з успішним завершенням навчального курсу «Інформатика» («Informatics») та отриманням сертифікатів міжнародного зразка від Wildau-Kharkiv IT Bridge. Сертифікат є дійсним для надання у заклади вищої освіти значної кількості країн Європейського Союзу.

Навчальний курс було пройдено в рамках програми DAAD “Digital Ukraine: Ensuring academic success in times of crisis (2023)” у весняному семестрі 2023 року, організованого німецькою службою академічних обмінів DAAD та Технічним університетом прикладних наук Вільдау.

Метою WKITB є підтримка українських лекторів та студентів шляхом надання платформ для цифрового навчання. Під час виконання проєкту студентам було запропоновано низку навчальних дисциплін, які підготовлено викладачами закладів вищої освіти України.

Від ХНЕУ ім. С. Кузнеця з боку викладацького складу у проєкті взяла участь Бринза Наталя Олександрівна, доцент кафедри інформатики та комп’ютерної техніки, доцент кафедри економічної кібернетики і системного аналізу, кандидат технічних наук, доцент. Успішним засвоєнням курсу стало виконання підготовлених індивідуальних завдань і поточне та підсумкове тестування.

Сертифікати:

Certificate-Anastasiia Chystiakova

Certificate-EminShabanov

Certificate-Kateryna Kravchenko

Certificate-Kateryna Stryhunenko

Certificate-Olena Hrybova

Certificate-Sofiia Foinytska

Print Friendly, PDF & Email