Поздоровляємо нашого студента з перемогою в II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт


Поздоровляємо студента факультету економічної інформатики, спеціалізації «Економічна кібернетика» Полянського Владислава Олександровича з перемогою в II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю «Математичні методи, моделі в економіці», який проходив 22-24 березня 2017 р. у Запорізькому національному університеті!

Презентація наукової роботи Владислава на тему «Комплекс моделей оцінки рівня соціально-економічного розвитку і конкурентоспроможності країни» була відзначена дипломом II ступеня. У конкурсі взяли участь 80 наукових праць студентів університетів різних регіонів України.

Поздоровляємо Владислава із цим високим результатом, бажаємо подальших досягнень, успіхів і перемог!


Анонс конференції «Сучасні проблеми моделювання соціально-економічних систем»


Запрошуємо взяти участь у IX міжнародній науково-практичній конференції  «Сучасні проблеми моделювання соціально-економічних систем»

Зареєструватися для участі можливо за посиланням:

Реєстрація 


 

Наші випускники про нашу спеціальность. Частина 1. Аліна Тен, WARGAMING, Париж


Ми вирішили, що найкраща реклама Вузу, кафедри і спеціальності – наші випускники. Тому ми записали серію невеликих звернень кібернетиків сьогоднішнім студентам та абітурієнтам.

Усі записи вийшли різні. Хтось просто розповів про себе, компанію та посаду, на якій працює (що компанії, що посади – ого-го!). А хтось ще і поділився «лайфхаками» про те, як знайти роботу мрії, досягти кар’єрних висот, як ще у вузі почати формувати свою кар’єрну траєкторію.

Отже, Частина 1 – Аліна Тен, (випуск 2016 г.), marketing analyst, WARGAMING, Париж.

Аліна працює аналітиком ринків у компанії, якій ми зобов’язані грою Word of Tanks і деякими іншими. З Аліною розмова зайшла про задачі, компанію та Париж, і як не дивно, ролі Data Science в сучасному світі. Запис зроблено в жовтні 2016. Дивитися обов’язково.

Підписуйтесь на наш канал на YouTube, це не останнє наше відео!